A apărut Argos Science Fiction & Fantasy Nr. 10

A apărut noul Argos. Numărul 10, ediția iarnă 2014-2015. Și ReÎnnoirea a fost publicată acolo, fiind cea de-a doua poveste care mi se publică, prima plătită. Aveți ocazia să intrați pe tărâmurile Lumii, să aflați despre nomiratele de la soare-răsare și să vă întâlniți cu kumorii, gorhazii și necromantul Ang’Lorlor. Atât vă spun! Restul e pentru voi.
Vreau să le mulțumesc pe această cale lui Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea și Marian Coman, care mi-au arătat din secretele lor. Vă recomand un atelier SF&F cu ei. Veți afla multe despre scrisul vostru, dacă vreți să apucați pe calea asta. Eu știu că nu mă voi desprinde de ea
Le mulțumesc și colegilor din Secția 14, care știu câtă muncă depunem pentru poveștile astea, iar comentariile lor de cenaclu au fost din cele mai valoroase.
Revenind la Argos…
Noul număr cuprinde și alte texte. Eu vreau să evidențiez două care merită, pentru că știu poveștile, le-am văzut cum au crescut de-a lungul procesului de coacere.:)
Întâi ar fi povestea lui Mihai Alexandru Dincă, În neant, literatură SF care amintește de H.P. Lovecraft. Totul e întunecat acolo, dar descrierile sunt atât de vii încât întunericul s-ar putea să vă fascineze, iar nava pe care vă veți sui să se transforme în realitate.
Apoi este textul lui Andrei Panțu, Tursas (proză fantastică inspirată de legende finlandeze), și dacă e legat de meleaguri nordice, care au o mitologie puternică și interesantă, trebuie neapărat citit. O să vă țină în suspans de la un capăt la altul.
Vă mai zic atât, pe lângă aceste povești, Argos cuprinde:

Vă recomand Argos 10. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s