Vă invit la o întâlnire erotică în Galileo 8

Erotica și tenebrele se împletesc într-o poveste nouă cu care vă dau întâlnire în Galileo 8, revistă ce urmează să apară curând! Este al doilea text care mi se publică pe hârtie și care m-a făcut să creez și prin pictură (uneori, când am timp, îmi place să mă joc și cu pensulele).
Îndrăgostiții și spaimele (foto) este inspirat de textul intitulat Întâlnire cu un bărbat, un satir și un motanMai mult nu vă spun, pentru că îmi place să las cititorii să meargă prin călătoria descoperirii…
Încă ceva! În Galileo 8, mai apar și povești ale altor doi membri din Secția 14. Primul e Emil Duhnea cu textul Șoseaua pe care curge lapte și miere. Fiți cu ochii pe el! Nu de alta, dar se va afla la debut cu un text care nu e SF&F, pentru că scrie mișto, atât de mișto, că l-aș vedea publicat și în alte țări, nu doar aici. Sigur veți auzi mai multe despre Emil în anii ce vor urma! Și nu sunt singura care o spune:
Și hai să-ți spun ceva foarte concret. În Galileo 8 o să public un text mainstream, scris de Emil Duhnea, unul dintre absolvenții celei de-a doua serii a Atelierului SFF. De ce-l public? Ce caută într-o revistă de SF&F? Da, poate n-are ce căuta, dar e atît de fain scris… Și n-am rezistat tentației de a împărtăși bucuria asta a mea cu aceia pentru care fac revista și sper ca toți cititorii să se bucure de apariția unui scriitor excelent (publicarea asta este debutul lui) și să-i caute apoi povestirile SF. Pentru povestirea asta, Emil chiar merita un debut pe hîrtie, într-o revistă pe care să și-o poată pune în bibliotecă, să-și amintească mereu debutul. 
(Michael Haulică pentru Gazeta SF)
Al doilea, și nu cel din urmă, e Adrian Răducan, colegul meu din zona fantasy, cu o poveste intitulată Profețiile din lumânări! El vă va purta pe meleaguri pline de vrăjitorie și forțe malefice! Aventura va fi atât de halucinantă încât aveți toate șansele să îl căutați din nou! Cel puțin pentru mine a fost când l-am citit prima oară și ar fi tare fain dacă într-o zi am colabora la crearea unei lumi noi.
Galileo 8 e plin de Secția 14! V-am zis că avem planuri mari! E doar începutul! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s