Secția 14: o întâlnire extravagantă (invitat special – Oliviu Crâznic)

Secția 14 continuă să se întâlnească o dată la două săptămâni pentru dezbaterile literare obișnuite. La ultimul cenaclu, am fost chiar prolifici, având în discuție trei texte: două SF-uri scrise de Mihai Alexandru Dincă (sunt niște texte întunecate, așa cum ne-a obișnuit MAD, care te țin în priză de la un capăt la altul) și unul controversat produs de Emil Duhnea (care demonstrează din nou că poveștile sale sunt pline de sensibilitate). 
Pe lângă faptul că am avut parte de niște povești faine spre dezbatere, întâlnirea de vineri a fost marcată și de prezența lui Oliviu Crâznic, cel care ne-a fost profesor în cadrul Atelierului SF&F, pe care am vrut să îl avem aproape de noi. Oliviu va rămâne mereu un om important în viața noastră datorită sfaturilor pe care ni le-a dat (încă de când l-am cunoscut) și pe care continuă să ni le dea. Ne-am bucurat nespus când a acceptat invitația noastră și sperăm să mai fie alături de noi la numeroase alte întâlniri, pentru că e un om deosebit de la care învățăm mereu. Sper să nu mă înșel: vineri am aflat că există 600 de figuri de stil (unul dintre multele aspecte discutate)! Oliviu chiar știe meserie. Doar e unul dintre cei mai îndrăgiți autori de gen de la noi. 
A fost o reuniune marcată în stil inedit, având în vedere că s-a ținut chiar înainte de Halloween. Ca niște artiști ce suntem ne-am pus măștile și am pornit cenaclul. De data asta noi am fost personaje de poveste! Ale noastre, ale altora… Sau poate că am fost purtătorii unor euri ieșite din viața reală, ascunse de niște așa-zise costume. Cert e că s-a lăsat cu voie bună și dezbateri serioase într-o întâlnire extravagantă cum n-am mai avut până acum. Vă mai spun atât! Au fost prezenți: Oliviu Crâznic, Mihai Alexandru Dincă, Iulia Albota, Maria Bumbar, Cezarina Nicolae, Emil Duhnea, Adrian Răducan, Andrei Duduman, Valentin Goran, Alexandra Medaru, Adrian Poenaru, Alexandru Orbescu și Eduard Cosma. Vă las pe voi să ghiciți cine ce a fost!

Secția 14 keeps on goin’ and we’re here to stay! 🙂

2 gânduri despre „Secția 14: o întâlnire extravagantă (invitat special – Oliviu Crâznic)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s