Câștigă revista Galileo 6

Începem săptămâna cu un concurs. Primul organizat de când am deschis Tărâmuri de nicăieri. Și nu e orice fel de concurs. Câștigătorul va lua acasă revista Galileo 6 cu autografe de la doi dintre scriitorii aflați între paginile publicației, autori pe care îi regăsim și în antologia Eroi fără voie, Mihai Alexandru Dincă și Andrei Duduman.
Pentru a câștiga tot ce trebuie să faceți este să răspundeți într-un comentariu pe blog, până pe 8 noiembrie (ora 23:59) la întrebarea:
Cum se numesc cei 6 autori publicați în Galileo 6?
Câștigătorul va fi ales cu Random.org și anunțat luni 9 noiembrie.
 
Despre cei doi autori care oferă autografe:
 
Mihai Alexandru Dincă (n.1992; foto: centru) își împarte timpul între cursurile Facultății de Inginerie Aerospațială, trupa Negative Core Project și grupul literar Secția 14. A publicat povestiri în revistele Nautilus și Argos. Apare în Galileo 6 cu textul Oroarea din Oort despre care însuși autorul spune:
În secole viitoare, mai înainte să îndrăznească să se avânte în stele, oamenii vor ajunge la limita sistemului solar – acea regiune de materie rarefiată numită Norul Oort, care se extinde mult în spațiul interstelar și genunile lui. Dincolo de Pluto, dincolo de Eris și departe de ochii scrutători ai civilizației, unde soarele devine o simplă stea copleșită de negru, acolo se îndreaptă Nepenthes și pasagerii ei devianți. O simplă croazieră destrăbălată sau mai mult de atât?
 
 
Andrei Duduman (n.1974; foto: dreapta) este membru al Secției 14, iar Eroi fără voie este debutul său literar. Îl veți găsi în Galileo 6 cu textul de debut, pe care îl descrie astfel:
Un fantasy în care veţi afla povestea lui Aran Mijlocitorul, îl veţi cunoaşte pe ambiţiosul Eurypon Eudamidas al II-lea şi veţi alerga pe străzile Macadiei în urmărirea celor doi hoţi, Charilaus Ladrixi şi Kar ot Mog.
Sau altfel spus:
Tărâmuri exotice populate de oameni, nethemi şi veeji.
Urzeli şi întâmplări ce vă vor ţine ancoraţi până la capăt.
Ambele texte fac parte și din antologia Secției 14, Eroi fără voie.

7 gânduri despre „Câștigă revista Galileo 6

  1. Autorii ale caror texte se afla publicate in acest numar al revistei Galileo, sunt in ordinea paginatiei: Roland C. Wagner, Ciprian Mitoceanu, Alexandru Lamba, Andrei Duduman, Mihai Alexandru Dinca si Laura Sorin.P.S. Multumim pentru generozitate si asteptam in continuare alte asemenea "bucurii! !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s