FANTASTICUL DE IMPACT: DE LA GHILGAMEȘ LA „URZEALA TRONURILOR”

Pe 17 decembrie 2016, alături de scriitorul, criticul literar și conferențiarul Oliviu Crâznic, am avut onoarea de a vorbi în cadrul evenimentului cultural intitulat FANTASTICUL DE IMPACT: DE LA GHILGAMEȘ LA „URZEALA TRONURILOR”, unde am prezentat înaintea publicului opere însemnate ale literaturii fantastice, precum: epopei (Iliada ș.a.), cântece de vitejie (Cântarea lui Roland), legende cavalerești (Moartea regelui Arthur ș.a.), romane fantastice (Cântec de gheață și foc ș.a.), precum și moștenirea culturală a acestora, în cinematografie și muzică.

Prin intermediul acestei postări, Alexandra Medaru și Oliviu Crâznic mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, deoarece fără voi FANTASTICUL DE IMPACT nu ar fi fost posibil, și ne dorim să vă reîntâlnim și cu alte ocazii viitoare (sperăm, de pildă, că, pentru anul 2017, vom reuși să pregătim o a doua ediție a expunerii, îmbogățită cu alte opere literare, muzicale și cinematografice; vom reveni cu amănunte la momentul potrivit.). Ne pare rău că traducătoarea Cristina Ivan (Conan Barbarul: Misterul fântânii blestemate, Ed. Crux Publishing, 2016) nu a putut fi prezentă la acest eveniment unde am amintit și opera lui Robert E. Howard, cel pe care Cristina Ivan l-a tradus exemplar, păstrând autenticitatea universului creat de Howard în poveștile cu Conan.

De asemenea, dorim să aducem mulțumiri acelora care ne-au susținut prin alte mijloace, fie online, fie pe hârtie, răspândind comunicatul evenimentului nostru către publicul larg, și anume: Bianca2B, Bookaholic, Bookblog, Bookiseala.ro, Chicklit, revista culturală EgoPHobia, Elitere, MediaTarget, cotidianul Puterea, Recenzii beletristică, Recenzii de cărți, Semne bune, The Sagittarius Books, Twist in my sobriety. Ne-am bucurat în mod deosebit să vedem că evenimentul a fost mediatizat și de scriitori sau alți oameni de cultură: pr. dr. Mihai-Andrei Aldea, Maria Bumbar, George Cornilă, Mihai Octavian Giulvezan, Valentin Goran, Haralambie Ionescu, prof. doc. Ciprian Mitoceanu, Doina Roman. Sperăm să nu fi uitat pe nimeni, iar dacă acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să ne contactați pentru a vă adăuga pe listă.

Mulțumirile noastre merg și către aceia care au dat like, share ori ambele la evenimentul oficial Facebook, comunicatul nostru sau orice alt material legat de FANTASTICUL DE IMPACT: DE LA GHILGAMEȘ LA „URZEALA TRONURILOR”, cu părere de rău că nu vă putem menționa pe toți, întrucât numărul vostru a fost atât de mare și este cu adevărat dificil să vă găsim pe toți, dar vrem să știți că sprijinul vostru este la fel de important pentru noi.

Nu în ultimul rând dorim să le mulțumim operatorului nostru de imagine, Valentin Goran (n. 1994, cursant al Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București), pentru sprijinul fără de care filmarea de mai jos nu ar fi fost posibilă, dar și editurii Crux Publishing pentru invitația de a participa la CRUXMAS FAIR & PARTY.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s