Tramvaiul Poeziei – hai în tramvai pe 24 septembrie!

Tramvaiul Poeziei este un eveniment cultural pus la bază de ARTA nu mușcă, asociație care se ocupă de organizarea de proiecte culturale în spații publice, scopul fiind acela de aduce arta, în diversele sale forme, mai aproape de publicul larg și de a contribui pozitiv la imaginea orașului. Un astfel de proiect este și Tramvaiul Poeziei care, după cum îi spune și numele, aduce poezia mai aproape de cei care călătoresc pe linia tramvaiului 1 din București. Realizat în colaborare cu STB și Primăria Municipiului București, evenimentul se desfășoară între 10 septembrie și 1 octombrie 2019.

Având în vedere anvergura proiectului, simt că am parte de o mare realizare zilele acestea, și anume faptul că poezia mea va putea fi ascultată de cei care se vor sui în Tramvaiul Poeziei pe 24 septembrie. Întrucât nu mă aflu în țară, poemele mele vor fi lecturate de scriitorul Andrei Iorga, care își face astfel prima ieșire în fața publicului prin intermediul acestui eveniment. Acesta va citi versuri din volumul meu de debut Demoni și demiurgi  și din manuscrisul volumului Sevraj care bate ușa editurilor, precum și propriile sale poezii (el având, de asemenea, gata un manuscris intitulat Versuri în chingi de fier pe care speră să îl publice în curând).

Când se întâmplă toate acestea?

După cum aminteam anterior, lectura publică are loc marți, 24 septembrie, începând cu ora 18:00. Poetul Andrei Iorga se va sui în Tramvaiul Poeziei (care circulă pe linia 1) de la stația Piața Sudului pentru a își continua călătoria spre Dristor, Piața Iancului și mai departe spre Piața Victoriei. Îl puteți însoți și voi din același loc sau…

Dacă nu ajungeți la timp…

Aplicația STB vă oferă informații în timp real despre locul în care se află Tramvaiul Poeziei. Suiți-vă în el pe 24 septembrie de la ora 18:00! O să vă dați întâlnire cu poezia mea și a poetului Andrei Iorga, dar și cu o echipă grozavă care a pus la punct un proiect în care mi-ar fi plăcut să mă implic personal.

Save poetry! Save the date!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s