Noaptea… Noaptea îl are bântuise pe Andrei Iorga ca o iubită neliniștită, ruinată de gelozie, o amantă ce te trage în ghearele ei și-ar vrea să nu-ți mai dea drumul vreodată, sugrumându-te cu posesivitatea dragostei sale. Tot așa și visul, un amalgam de imagini din care își mai amintea doar niște pâlpâiri estompate și incoerente… Un tunel și câteva creaturi ciudate, pe care se chinuia să și le reamintească, leoarcă de transpirație, dar pe măsură ce revenea în trezie, ființele nopții din urmă se pierdeau în uitare, iar gândurile i se îndreptau spre călătoria ce avea să o întreprindă.”


Astfel începe un text space frontier intitulat „Ființele nopții din urmă” care apare în Antologia CENTENARIUM StrING
(2018), antologie ce poate fi comandată acum de pe site-ul Editurii Pavcon.

Vă invit să îl lecturați pentru că mă aplec rar în scriitura mea către literatura științifico-fantastică și acest text este unul dintre cele mai bune pe care le-am scris până la ora actuală, dovadă stă compania în care mă aflu. Enjoy!

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.