A apărut revista P(RO)EZIA nr. 10 în care puteți citi editorialul meu Despre poezie și alte treburi literare.  Mai jos un scurt fragment:

Când simți că nu ai ce scrie, mai bine nu o faci. Acesta este motivul pentru care de câteva numere încoace nu am adăugat editoriale în revistă. Nu voiam să umplu spațiul, doar pentru a avea un material în revistă, pentru că, așa cum am spus cu ceva timp în urmă, cred în calitate, nu în cantitate. Poate de aceea nici nu vreau să mă lungesc în cel care urmează, dar sunt câteva lucruri pe care vreau să le punctez.
1. În ultima vreme am citit multă poezie contemporană. Așa l-am descoperit pe uruguayanul Mario Benedetti care a fost tradus în limba română la Casa de editură Max Blecher, un poet ce stăpânește pe deplin textul literar, dând naștere la emoție pe pagina de hârtie și la imagini pe care le reții și la care vrei să te întorci doar pentru a mai avea o dată parte de ele.

#Tags
Editorial

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.