Galileo online a anunțat apropiata apariție a volumului Eroi fără voie. O antologie a grupului literar Secția 14. Acesta reunește texte ale membrilor Secției 14, un grup literar înființat în 2014, format din Iulia Albota, Mihai Alexandru Dincă, Andrei Duduman, Georgian Enuță, Mihai Octavian Giulvezan, Alexandru Orbescu, Andrei Panțu, Adrian Poenaru, Adrian Răducan, Valeriu Tudose și Alexandra Medaru, fiind editată de Michael Haulică.
Acesta este primul nostru proiect, iar pentru mine este întâia oară când ajung pe hârtie cu un text propriu, ceea ce este un sentiment nemaipomenit, genul de sentiment pe care ai vrea să-l strigi lumii întregi, dar păstrezi tăcerea ca să-i simți aromele mai bine.
Vă invit să descoperiți lumile noastre SF&F citind antologia. Pentru precomenzi puteți accesa site-ul Millenium Books. Curând urmează și detaliile lansării oficiale. Fiți pe fază, că ne vedem acolo! 

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.