Fidelă misiunii sale de a promova lectura și de a le oferi tuturor cititorilor și scriitorilor posibilitatea de a-și dezvolta creativitatea și abilitățile scriitoricești, editura Crux Publishing organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 15.00, la Epic Bar în București, prima întâlnire a ciclului de evenimente cultural-educative ORE DE CREAŢIE.

Prima sesiune îl va avea ca instructor pe scriitorul Oliviu Crâznic (autorul volumelor „…Și la sfârșit a mai rămas coșmarul” și „Ceasul fantasmelor”).

În cadrul sesiunii, participanții vor avea ocazia să:

  • descopere diverse universuri ale imaginației,
  • înțeleagă cum se nasc și evoluează personajele unui roman,
  • afle unele trucuri și capcane ale procesului de scriere a unui roman,
  • dezbată tehnici narative, stiluri de a scrie, formule și ingrediente (secrete sau mai puțin secrete) care contribuie la crearea acelor povești memorabile pe care le iubim cu toții – și altele.

Cum citim când citim un roman? Ce ne impresionează cel mai mult? Ce ne determină să abandonăm o carte începută? Care sunt acele elemente fără de care un roman de calitate nu ar putea exista?

Vom răspunde la aceste întrebări (și la altele) împreună cu scriitorul Oliviu Crâznic, sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 15.00, în mansarda Epic Bar.”

Detalii:

https://www.cruxed.ro/eveniment-ore-de-creatie-cu-scriitorul-oliviu-craznic/

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/273708093219293/

Formular de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSea35fOoLHurRbpXl9hj12GGUz4tCghEimAeDP83WpC8-YgAg/viewform?embedded=true

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.