Duminică, 30 aprilie, începând cu ora 17:00 am onoarea să vă invit în Tonka Soul Café la un eveniment organizat de Cercul Literar Carte-Diem, și anume FENOMENUL SF.

În cadrul acestuia voi vorbi alături de scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic despre literatura științifico-fantastică, pentru ca apoi să citim din poveștile noastre: „Ființele nopții din urmă” (de Alexandra Medaru), respectiv „Imora” (de Oliviu Crâznic). Vor mai participa cu lecturi publice și autoarele Doina Roman, Ioana Teodora Lipciuc și Raluca Neagu.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/256849781445687/. Cei interesați sunt rugați să dea join și share!

Vă aștept cu drag.

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

One comment

///////////////

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.