Cea de-a XXIV-a ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS se va desfășura în perioada 22-26 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo, marcând cea de-a doua mea apariție în calitate de invitat special în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură.

Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 15:00 voi participa la lansările editurii Crux Publishing unde voi vorbi despre romanul Recolta roșie de Răzvan T. Coloja. Programul complet al evenimentului îl puteți găsi aici.

Pe această cale doresc să mulțumesc editurii Crux Publishing pentru invitație și să vă îndemn să lecturați un scurt fragment din roman despre care veți afla mai multe la GAUDEAMUS unde vă aștept cu drag!

#Tags
Gaudeamus

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.