Aseară a avut loc lansarea revistei de benzi desenate Abația, având ca sursă de inspirație romanul lui Dan Doboș.
Proiectul îi are în spate pe Bogdan Ciocănea (editor), Manuel Enache (editor), Răzvan Chelaru (ilustrator), Alexandru Vizitiu (scenariu), Eugen Bețivu (culoare), Ștefan Chirițescu (culoare copertă), Alexandru Bloju (redactor) și Mirabela Dinu (PR, Social Media).
Am văzut la lansare oameni care au vorbit cu emoție despre un proiect în care au investit multă pasiune. Și se vede. Abația arată excepțional din punct de vedere grafic. M-a convins atât de tare, încât abia aștept să văd ce ne pregătește în numerele următoare.
În interiorul revistei găsiți și o poveste scurtă scrisă de un membru al Secției 14: Nefapt, Neunde, Nicăiurea de Mihai Giulvezan, un text care mi-a atins toate coardele sensibile atunci când l-am citit prima oară.

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.