Foto & video: Valentin Goran

De Ziua Internațională a Poeziei, am luat parte la un recital poetic și muzical desfășurat la Universitatea Populară „Ioan Dalles”, eveniment organizat de Editura EIKON în parteneriat cu Academia Română, FEACU, Muzeul Național al Literaturii Române și Fundația Dignitas.

În cadrul acestei seri moderate de editorul Valentin Ajder, una dintre cele mai frumoase de acest gen la care am participat până acum (având o organizare ireproșabilă), am citit câteva poezii din volumul liric „Demoni și demiurgi” lansat în 2017 la Editura EIKON. Acest moment îl puteți viziona în videoclipul de mai jos, realizat de operatorul de imagine Valentin Goran.

Alături de mine, au mai lecturat diverse opere alți autori publicați, unii dintre ei pregătind deja noi volume, iar seara a fost înfrumusețată de muzica interpretată la pian de compozitorul din Republica Moldova, Eugen Doga, al cărui vals este considerat una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului al XX-lea.

Pe această cale doresc să mulțumesc Editurii EIKON pentru invitație, celor prezenți la eveniment, dar și acelora care au fost cu gândul la mine, cu toate că nu au putut veni.

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.