Am achiziționat TFB 2! E perfectă pentru evadarea într-o lume SF de basm după o săptămână de muncă obositoare. Veți călători cu Amatheus și veți trece prin noi aventuri, inspirate de basmul lui Ispirescu.
La nivel de imagine și text, nici acest număr nu se dezminte. Încă de pe copertă, suntem întâmpinați de un nivel calitativ ridicat, grafica ei fiind realizatăde Sebastian Luca, desenator care a oferit și un interviu ce se regăsește între ultimele pagini ale revistei. Aceeași calitate se regăsește și în interior, iar dialogurile se îmbină armonios cu imagistica.
Între filelepublicației veți descoperi și un fragment din povesteacare stă la baza acestui proiect, ceîi are în spate pe Marian Coman, Bogdan Chelaru, Daniel Rosa Duran și Mihai Ionașcu.
Pe mine m-au convins să o achiziționez în continuare și vă recomand să nu o ratați nici voi! Lectură plăcută vă doresc!

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.