În revista P(RO)EZIA nr. 19 am scris, în loc de editorial, despre cinci cărți care mi-au plăcut în mod deosebit anul acesta. Mai jos puteți citi un scurt fragment, iar editorialul complet îl găsiți aici:

Numărul acesta am decis ca în loc de editorial să scriu despre cinci volume care au făcut ca timpul petrecut cu ele să fie prețios, pentru că la finalul lor am putut spune: Da, frate, asta e o carte despre care merită să scrii! Și consider eu că numai când poți spune asta ai dat de cineva care chiar merită să își zică scriitor. Lista mea nu este un top, nici n-ar avea cum să fie, având în vedere că operele care fac subiectul acestui articol se înscriu în zone extrem de diferite, dar, cu siguranță, fiecare dintre cărțile acestea ar trebui să se afle în biblioteca fiecărui cititor împătimit.

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.