Scriu aceste rânduri în ajun de Anul Nou, însă ele vor apărea în paginile revistei abia în 2021. Cu toate acestea, încep prin a vă ura să aveți parte de un an mai bun ca precedentul și mai plin de speranță, un cuvânt ce însoțește și revista pentru care avem planuri noi la început de an.
Un prim pas îl facem în acest număr în care adăugăm literaturii române și literatură străină, căci P(RO)EZIA este despre literatura de oriunde, atâta vreme cât aceasta se ridică la standardele setate la începutul publicației. Urmează pași și în alte direcții, căci dorim să aducem în paginile revistei noastre nu numai proză ori poezie, ci și articole despre evenimente literare și noi apariții editoriale, precum și interviuri cu oameni care schimbă literatura română, și de aceea sperăm ca în numărul 3 al revistei să realizăm măcar o parte din ceea ce ne propunem.

Mai mult pe site-ul revistei P(RO)EZIA.

Alexandra Medaru administrator

ALEXANDRA MEDARU (n. 1988; București) este scriitoare de literatură fantastică și realistă (proză, dramă, poezie), critic literar și editor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avertisment: Acest site folosește cookie-uri. Datele tale sunt partajate cu Google pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, pentru a genera statistici privind utilizarea site-ului și pentru a detecta orice tip de abuz.

Află mai multe detalii despre politica de confidenţialitate.